Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk új weboldala elkészült, ezt pedig a megújult CarNet Csoport felületein fogja megtalálni a jövőben. Az alábbi gombokra kattintva eléri bemutatkozó oldalunkat, letisztultabb és átláthatóbb formában a modelljeinket és az aktuális akcióinkat, valamint továbbra is kényelmesen be tud jelentkezni a szerviz szolgáltatásainkra online.

A jövőben a CarNet Csoport márkák szerint mutatja be a portfólióját, így Ügyfeleink sokkal egyszerűbben és érthetőbb módon találják meg a számukra legfontosabb információkat, modelleket, aktualitásokat. Ez a változás csak a marketing kommunikációnkat érinti, a jövőben így továbbra is a megszokott professzionális és szakképzett csapatunk várja Önt szeretettel.

Az alábbiakban több és részletesebb információkat talál cégcsoportunkról és az átalakulásról, érdemes belenézni, elolvasni.

Az átalakulás részletei

Minden a régi, csak nagyban...

Image
100%
carnet-auto-fort
2019. novemberétől 21 autókereskedés, valamint szakszerviz bevonásával megújul a CarNet Csoport, Magyarország legnagyobb független autóértékesítő és márkaszerviz hálózata.

Valójában azonban a lényeg nem változik: az ország különböző pontjain működő márkakereskedések és szervizek (cégeink: Autó-Forrás, Autófórum Riegler, For-Top, Autóház Budaörs, Autó-Fort, Autó-Triplex, Autó Mirai, Dél-Pest Autócentrum, CarNet fleet) ugyanis eddig is a CarNet Invest Zrt. égisze alatt működtek, maximálisan élvezve azokat a logisztikai, pénzügyi és szakmai szinergiákat, amelyek hatékonnyá, rugalmassá, szakszerűvé tették működésünket.
Novembertől azonban a hálózati struktúrában rejlő előnyöket nem csak a színfalak mögött aknázzuk ki, hanem egy arculatváltással Ügyfeleink számára is elérhetővé, kézzel foghatóvá és közismerté tesszük.

Gyorsabb, zökkenőmentesebb ügyintézés, szélesebb körű szervizszolgáltatások, páratlanul gazdag újautó – és alkatrész raktárkészlet: olyan értékek ezek, amelyeket csak egy országos hálózat nyújthat ügyfeleinek.

Ugyanakkor a CarNet továbbra sem lesz arctalan, személytelen szervezet: az ügyfeleket ugyanaz a tapasztalt csapat várja, ugyanazzal a személyes elhivatottsággal, mint eddig.

Minden a megszokott mederben folytatódik tehát, épp csak nagyban, sokkal egységesebben.

Aktuális akcióink

Tekintse meg aktuális akcióinkat az új oldalunkon!

Fiat akciók

Jeep akciók

Alfa Romeo akciók

Cégcsoportunk által képviselt márkáink és szervizeink

Minden jog fenntartva © Olasz Autók Háza 2024. | Készítette: Kovács Gergely